Agenda 17 februari 2017

 

Depressie & Voeding.

 

Vrijdag 17 februari 2017 van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur.

Depressie is geen ziekte - Depressie is een symptoom.
Een symptoom van iets anders dat in het lichaam gaande is.
In "A Mind of Our Own", stelt Dr. Kelly Brogan (psychiater) zich af: Waarom?
Waarom zijn lichaam en geest (mind) in zoveel miljoenen vrouwen disfuntioneel geworden? Zijn we van nature gebroken?
Hoe komt het dat we zoveel zieker zijn geworden in de laatste eeuw, terwijl onze DNA -hetzelfde DNA die we al miljoenen jaren hebben, niet veranderd is? Een deel van het antwoord ligt in de onstekingsbevorderende voeding die we eten. Depressie is vaak het resultaat van chronische ontsteking en er bestaat een verbazingwekkende relatie tussen onze darmen en onze mentale gezondheid. Aan de andere kant, wanneer een vrouw zichzelf geen plezier gunt in haar leven, produceert het lichaam stresshormonen, die de doorstroming van het bloed remmen en daardoor daling van stikstoxide in het bloed. Met als gevolg gevoelens van depressie, verdriet, eenzaamheid en boosheid. Deze workshop is een introductie hierover en hoe je met voeding en essentiële oliën en andere tips hoe je hierin de balans kunt vinden.

Trainer: Patricia Martina, Auteur, Holistische Coach, Omega Healing, Creator van SHADAYO, met jarenlange ervaring in Voeding, Massage, Yoga, Aromatherapie en meer. 

Aanmelden bij Patricia : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden bij Anja: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Praktische info

Datum: Vrijdag 17 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie: Winterdijk30B, Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk

De workshop is GRATIS!!!

 

Vragen?

Anja Disseldorp Tel.: 0031 622.40.42.23