Vandaag kan het anders @ afvallen

'Vandaag kan het anders @ afvallen' is opgezet vanuit de gedachte dat we het nu maar eens niet over diëten gaan hebben. We weten immers al alles van de diverse soorten diëten, calorieën tellen en wat allemaal niet goed voor u is. En toch vallen we steeds terug. Het lukt een tijd op wilskracht maar dan gebeurt er iets en boem.... En er kunnen verschillende redenen achter overgewicht schuilen: emotioneel, hormonaal, ziekte en/of medicijnen.

'Vandaag kan het anders @ afvallen' is juist bedoeld om uzelf weer als totale mens te zien en niet als verpakking. Praktijk Anja Disseldorp heeft daarvoor een programma ontwikkeld bestaande uit één workshop gevolgd door vier modules.

De workshop is ook los te volgen. U krijgt in de workshop al technieken aangereikt om uzelf meer in uw kracht te zetten. En deze technieken maken al een wereld van verschil. Met de vier modules gaan we dit verdiepen. De volgende onderdelen worden behandeld: 

  • Module 1 Basis: hoe werkt uw bewuste en onbewuste mind, hoe kunnen we emoties neutraal maken, ademhalingstechniek Pong Yoop, geleide meditatie en meer;
  • Module 2 Wie ben ik en hoe kom ik waar ik wil zijn:  terug in balans, uw krachtgebied en meer;
  • Module 3 Energie en onbewuste processen: chakra's, energie, lichaamsbewustzijn, werken met commando's en matrixen;
  • Module 4 Doelen en wensen: dankbaarheid, vision board maken en meer.


De modules worden om de veertien dagen gehouden en u krijgt huiswerk mee om inzicht te krijgen en het proces te verdiepen.


Bent u geïnteresseerd? Op dit moment is er nog geen nieuwe workshop gepland. Maar bij voldoende interesse wordt een nieuwe datum vastgesteld. Kosten van de workshop slechts € 15,- p.p.  Neemt u een vriendin mee, betaalt u slechts € 12,50 p.p. 


U kunt mij bellen op nummer 06 22404223 of aanmelden via het contactformulier.

Neem nu de stap om aan uzelf te werken!