Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Behandelingen

"Om te kunnen helen, moet u weten waardoor klachten worden veroorzaakt en wat de boodschap is."
Roy Martina

'Moeiteloos leven' analysegesprek

Praktijk Anja Disseldorp helpt u met het bereiken van uw persoonlijke doelen en vindt het daarom belangrijk u een programma op maat aan te bieden. Dit kan bestaan uit een combinatie van behandelingen

Wilt u in aanmerking komen voor een gratis 'Moeiteloos leven' analysegesprek van 30 minuten ter waarde van € 99,-, neem dan gerust contact met me op. Bel me op 06 22404223 of stuur me een bericht via het contactformulier.

Healings

Ik werk als kanaal voor universele energie en geef dit via mijn handen aan u door. Met deze energie haal ik de disbalans, in welke vorm dan ook, bij u weg. De sessie zal 15 tot 20 minuten in stilte plaatsvinden. U neemt plaats op een stoel en kunt uw kleding aanhouden. Uiteraard hebben we vooraf overleg waar u aan geholpen wilt worden. Wat u daarbij zult ervaren, is voor iedereen verschillend. Aan het einde van de sessie bent u degene die bepaalt wat het u waard is geweest. Dus vooraf geen prijsafspraak. 

Bij een behandeling waarbij Christallin Healing een onderdeel is, wordt het tarief gehanteerd van € 50,- per uur.

Vervolgsessies

Een vervolgafspraak kan bestaan uit een gesprek of een specifieke behandeling. Mijn aanpak is er altijd een die voor ú werkt en een die ú aankunt. Bovendien kunt u bij alle behandelingen, ook reiki, uw kleding aanhouden. Het aantal afspraken is afhankelijk van de gekozen methode en de aard van uw klachten. U dient wel rekening te houden met een minimum van 2 sessies.

Skype Coaching

Behandelingen worden indien gewenst op locatie uitgevoerd. Soms is het bij vervolgbehandelingen niet nodig om fysiek bij elkaar te komen. Bij de behandelmethoden Persoonlijke Begeleiding en Mental Coaching is het bijvoorbeeld mogelijk om de gesprekken via Skype te voeren.

Methoden

Lees via het submenu meer over de diverse behandelmethoden van Praktijk Anja Disseldorp.