Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Ademhalingtechniek Pong Yoop

Pong Yoop of Pong Youp

Deze specifieke ademhalingstechniek komt uit Thailand van The Father (Luangpoh) Charn Chano (http://mastercharnchano.com/m_en/index_en.html). Een zeer effectieve manier van verbetering aanbrengen in uw fysieke conditie, uw immuunsysteem (afweersysteem) en ziektebestrijding door middel van deze techniek. 

Het kan op iedere leeftijd worden gedaan. Ook zijn er geen lichamelijke belemmeringen. Het doel is zo veel mogelijk zuurstof in het lichaam te krijgen. Het zorgt voor vermindering van stress en emoties.
Nog meer voordelen van deze ademhalingstechniek:

  • trainen van uw buikspieren
  • massage voor uw buikorganen
  • longen worden schoon
  • verbetering lymfesysteem
  • zuurstof naar alle cellen

Deze behandeling is individueel te volgen of via workshops (data hierover volgen). De individuele sessies zijn in abonnementsvorm. Dit betekent dat u gedurende een bepaalde periode meerdere malen terugkomt. Minimaal 4 sessies.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze behandeling, een behandeling boeken of u aanmelden voor de cursus? Bel of mail gerust voor meer informatie.