Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Christallin Therapy® (Deep Trance Healing)

"De geneeskunde van de toekomst" - Roy Martina
 

Hoe vaak heeft u niet gehoord dat alle antwoorden die u zoekt in uzelf liggen en er altijd zijn geweest? Toch is het niet eenvoudig deze informatie aan te boren. Christallin Therapy® (Deep Trance Healing) is een manier om snel en direct toegang te krijgen tot uw diepste niveaus en de antwoorden die zich daar bevinden. 

Drie bewustzijnsniveaus

Via Christallin Therapy® wordt contact gelegd op drie bewustzijnsniveaus: lichaams- en orgaanbewustzijn, de persoonlijkheid van de ziel en uw Supra Bewustzijn (Hogere Zelf). Dit zijn de meest krachtige delen van uzelf. Zij weten alles over u, en over de dingen en personen die uw leven beïnvloeden. Uw lichaam kan meteen worden geheeld, soms zelfs binnen enkele seconden. De sessie wordt op mp3 opgenomen, zodat u de trancesessie steeds opnieuw kunt beluisteren. 

Stop met zoeken!

Vind nu de antwoorden op uw levensvragen en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.