Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Christallin Source Healing®

De uitdagingen die u in uw leven tegenkomt, of het nu fysiek, emotioneel, mentaal of genetisch is, hebben altijd een oorsprong. Er is dus altijd een moment van impact, daar waar een trauma of shock ontstaat. U zult alleen ervaren dat u zogenaamd getriggerd wordt. Een trigger is een mechanisme, dat een proces in u in gang zet. Vaak ontstaan hierdoor emoties zoals boosheid, angst en zo meer. Het is ook een signaal dat u er iets aan moet doen, dat er een healing moet plaatsvinden. Praktijk Anja Disseldorp kan u daarbij helpen.

 

Bij een Christallin Source Healing® gaan we terug naar het moment van impact, dus terug naar de oorsprong van het trauma of shock. We helen niet alleen het trauma of shock bij de oorsprong maar verwijderen ook de emoties van dat moment en vervangen die door hulpbronnen en neutraliseren en harmoniseren het DNA. De hulpbronnen nemen we ook mee tot het moment van nu en in de toekomst. Verder controleer ik of er nog blokkades, geloofsovertuigingen of risicofactoren zijn die de healing kunnen blokkeren. Hierbij steeds kijkend naar waar dat vandaan komt.

De Christallin Source Healing is een bijzonder krachtige helingsmethode doordat niet alleen de emoties worden aangepakt op het moment dat ze zijn ontstaan maar ook de mutaties in het DNA worden verwijderd.