Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Healing

Ik werk als kanaal voor universele energie en geef dit via mijn handen aan u door. Met deze energie haal ik de disbalans, in welke vorm dan ook, bij u weg. De sessie zal 15 tot 20 minuten in stilte plaatsvinden. U neemt plaats op een stoel en kunt uw kleding aanhouden. Uiteraard hebben we vooraf overleg waar u aan geholpen wilt worden. Wat u daarbij zult ervaren is voor iedereen verschillend. 

 

Het rechtzetten van de rug

Veel mensen hebben last van rugpijn. Soms komt dit voort uit stress maar heel vaak ligt de oorzaak in een blokkade in de rug waardoor u langzaam scheef gaat staan. Met deze techniek in de Christallin Healing ga ik na waar de blokkade op de ruggenwervel zit. Ik check het verschil in beenlengte en controleer de stand van de heupen en de schouders.

Van de behandeling zelf zult u niets voelen. Ik werk hier met de energie om de correctie te laten plaatsvinden. Om u het verschil te laten zien, neem ik een foto van vóór en ná de behandeling. Belangrijk nog te weten is dat u uw kleding kunt aanhouden.

Mocht u daarna geïnteresseerd zijn in een diepere healing, dan verwijs ik u graag naar de Christallin Source Healing®.