Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Heling op afstand - Remote Chi®

Remote CHI® (Christallin Healing Integration) is gecreëerd door Joy & Roy Martina en nu ook te krijgen bij Praktijk Anja Disseldorp. Het is een fusie van de meest effectieve technieken van afstandsgenezing en -beïnvloeding, quantum healing en spirituele genezing, gekoppeld aan tientallen jaren van onderzoek in de holistische geneeskunde.

Dit is een methode waarbij ik u, als gecertificeerd Remote Chi® Practitioner en gecertificeerd Christallin therapeut, helende energieën stuur.

De kracht van het gebed

Er zijn verschillende manieren om het genezen op afstand uit te voeren. De meest bekende van deze is dat van het gebed. Uitgebreid onderzoek toont de kracht en effectiviteit van het gebed voor een lange tijd - maar stelt u zich eens voor als deze macht oneindig kan worden vermenigvuldigd? In plaats van een regendruppel u een tsunami van helende energie te sturen ...

Hoe werkt het voor u?

De Remote CHI® therapeuten besteden elke dag tijd voor de genezing van hun cliënten. Dus ik stuur u iedere dag de heling die het beste voor u is tijdens uw proces en voor een langere periode.

Voorwaarden

  • U meldt zich aan voor tenminste drie maanden.
  • U neemt elke dag een moment om u te verbinden en de helende energieën te ontvangen.

 

Wilt u meer weten over deze methode, neem dan gerust contact met me op. Bel me op 06 22404223 of stuur me een bericht via het contactformulier