Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Positief mentaal programmeren

U krijgt wat u geeft, zo werkt het universum. Negatieve gedachten leiden tot negatieve resultaten, een positief denkbeeld tot successen. Bij Positief Mentaal Programmeren worden voor uw belangrijke programma's - zoals stoppen met roken, afslanken en succesvol zijn op uw werk - in een diepere laag in uw onderbewustzijn geïmplementeerd. Dit zorgt ervoor dat u meer positiviteit zult uitstralen én ontvangen.

Informatie

Informatie is de basis van alles. Gedachten, gevoelens, beelden en geluiden zijn verschillende vormen van informatie, gemaakt van pure of subtiele materie. Door positieve gedachten uit te zenden is het mogelijk om die materie in ons voordeel te beïnvloeden. Dat uitzenden gebeurt in de vorm van een op maat gemaakte 'matrix'. Hiermee programmeren we voor 100% gezondheid, succes en meer, aangevuld met uw eigen persoonsgerichte wensen. Om deze matrix bij u te installeren, gebruik ik mentale kracht en de energie die overal om ons heen is. Deze methode, die de Russische professor Albert Ignatenko mij heeft geleerd, werkt met de kracht van intentie. Het is de theorie en de toepassing van je intentie, met snelheid en kracht, die het verschil maakt.

Ga voor succes!

Wilt u successen behalen, zakelijk of privé? Neem dan nu contact op voor meer informatie.