Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Mental Coaching

U bent een supertalent. Op zakelijk of sportief gebied gooit u hoge ogen. Toch lukt het niet om het uiterste uit uzelf te halen. Wat houdt u tegen? Doet u er niet genoeg voor of is er iets in uw systeem dat u tegenhoudt? Mental Coaching van Praktijk Anja Disseldorp geeft u de steun en handvatten om uit te blinken!

Stevige aanpak

U vindt het ongelofelijk leuk om alles uit uzelf te halen. U weet bovendien heel goed wat u wilt bereiken. U zoekt alleen iemand die u daarin wat extra begeleiding geeft. Ik kan u daarbij helpen. Doe ik dat met zachte hand? Wat denkt u zelf...

Team coaching

Wilt u samen met uw (sport)team de lat wat hoger leggen? Ook dan sta ik voor u klaar. Als voormalig tophandbalster (eredivisie) weet ik hoe belangrijk Mental Coaching kan zijn om verder te komen, als persoon en als team. Samen met u en uw team ga ik voor het hoogst haalbare.

Klaar voor de start?

Durft u de uitdaging met mij aan te gaan? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.