Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

MIR-Methode

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes uit verschillende technieken zoals EFT, EMDR en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). MIR betekent 'Mentale en Intuitieve Reset'. Het resetten dus van uw gedachten, overtuigingen, herinneringen en bijbehorende emoties. Terug tot de oorsprong van uw echte zelf, uw echte kern. Ons lichaam is zo intelligent dat het zelf weet hoe het zich kan helen als het de juiste activering krijgt! De MIR-Methode geeft het lichaam een impuls om te ontgiften van zowel schadelijke stoffen (toxines) als van schadelijke emoties. Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door geblokkeerde emoties. Door deze met de MIR-Methode op te ruimen bevordert dit de gezondheid. Deze zelfhelingsmethode kan voor bijna alle klachten worden ingezet, zowel voor volwassenen, kinderen als dieren. De MIR-Methode is een hele krachtige en eenvoudig toe te passen methode die zich over de hele wereld aan het verspreiden is! Het is gebaseerd op een zachte aanraking van de huid (hand) waardoor het hele systeem zich ontspant en zich opent voor de affirmaties. Alleen wanneer uw systeem gerustgesteld wordt en zich veilig voelt kan uw onbewuste luisteren naar de affirmaties en positief reageren op de 9 stappen. Het is ook een ideale manier om ouders en kinderen te begeleiden.

Toepassingsmogelijkheden
MIR-Methode voor baby's
KinderMIR-Methode
MIR-Methode voor jongeren
MIR-Methode basis
MIR-Methode op maat 

Wilt u graag met de MIR-Methode werken aan uw klachten dan kunt u een afspraak maken. Ik kan dan de MIR-Methode op maat maken voor uzelf of uw kind! Dan werkt deze methode nog 10x krachtiger en sneller!

De MIR-Methode is een hele goede ondersteuning naast de reguliere geneeskunde!