Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Persoonlijke begeleiding

"Onze werkelijke problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde niveau van denken waarop we ze hebben gecreëerd." - Albert Einstein


Worstelt u met de grote vragen in het leven? Of heeft u gewoon even wat extra stimulans nodig, thuis of op het werk? Praktijk Anja Disseldorp biedt u de begeleiding die u nodig heeft om uw persoonlijke doelen te bereiken.

Gerichte feedback

Diep van binnen kent u de antwoorden op uw vragen al, maar door uw eigen manier van denken of wat anderen u hebben laten geloven, bent u de weg even kwijt. Met een frisse kijk, gerichte vragen en het geven van feedback maak ik u ervan bewust dat u alle kennis, vaardigheden en potentieel al in u heeft. Het gaat er alleen om dat u verantwoordelijkheid neemt voor uzelf. U kunt alles inbrengen, maar verwacht niet dat ik overal in meega. De spiegel die ik u voorhoud kan heel confronterend zijn, maar bedenk: het is het resultaat dat telt.

Ook voor u!

Heeft u behoefte aan Persoonlijke Begeleiding? Neem direct contact op, ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.