Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Reiki

Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Door aanrakingen met mijn handen herstel ik de energiestromen in het lichaam. Praktijk Anja Disseldorp werkt volgens het Usui System of Natural Healing.

Zelfhelend vermogen

Door de reikibehandeling wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam in gang gezet. Klachten die zijn ontstaan door disharmonie zullen daardoor verminderen of zelfs verdwijnen. En doordat u beter in uw vel zit, zal ook uw emotionele toestand verbeteren. Tijdens de behandeling kunt u uw kleding aanhouden.

Reiki Master

U kunt ook bij mij terecht als u zelf reiki wilt gaan geven. In een traject van vier bijeenkomsten wordt u ingewijd tot Reiki Master.

Meer weten?

Wilt u een reikibehandeling boeken of u aanmelden voor de cursus? Bel of mail gerust voor meer informatie.