Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Succes in praktijk brengen

Bijvoorbeeld: u zoekt een andere baan. Misschien bent u uw baan verloren of u bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maakt niet uit. Groei is belangrijk in ieders leven en u wilt vooruit. Of gewoon weer een baan vinden. En de functie die u zag, was op uw lijf geschreven. Maar toch krijgt u de baan niet. Alles leek te kloppen en toch net niet. Net weer nummer 2. We zijn ons soms niet bewust van een bepaalde uitstraling. Of een koppeling die we nog steeds hebben met een oude werkgever. Hoe laat je dat los? Praktijk Anja Disseldorp kan u hierbij helpen.

 

Maar het gaat ook op voor andere onderdelen in uw leven. Het gaat het met uw financiën, succes, liefde, vertrouwen? Is het een continue strijd of bent u in staat om het aan te trekken? Heeft u nog steeds last van negatieve gedachten, geen vertrouwen in succes, steeds maar nieuwe relaties die op niets uitlopen en/of mensen die u, op de een of andere manier, maar steeds blijven bezighouden? En dus ook tegenhouden!

Laten we samen eens gaan kijken en uw gedachten omdraaien om succes aan te trekken. Te leren hoe u uzelf kunt loskoppelen van de vaak onderbewuste processen en gedachten die u tegenhouden succes in uw leven aan te trekken. Met de behandelmethoden SoulKey Therapy® en Christallin Source Healing® kunnen we dieper kijken naar datgene wat u tegenhoudt.

Wilt u meer weten, neem contact op door hier te klikken en vraag een analyse-sessie aan.