Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Emoties en conflicten

Voelt u dat u niet los kunt komen van bepaalde emoties? Bent u bijvoorbeeld boos en weet u niet waar dat vandaan komt? Loopt u weg van conflicten en wordt de situatie in uw privéleven of op uw werk daardoor alleen maar erger? Praktijk Anja Disseldorp pakt deze emoties effectief aan. 

Geblokkeerde herinneringen

Veel emoties als woede, verdriet of angst worden veroorzaakt door gebeurtenissen uit de vroege jeugd, met name tussen de 0 en 7 jaar. Vaak kunt u die gebeurtenissen niet meer terughalen omdat uw onderbewustzijn de herinneringen blokkeert. Toch is het voor de behandeling belangrijk te weten waar die emoties vandaan komen. Via de behandeling Emotioneel Evenwicht van Omega Healing® ontdekt u waarom u zich zo voelt en welke gebeurtenissen daaraan verbonden zijn. Met dit inzicht kunt u de problemen aanpakken! Maar ook de behandeling als SoulKey Therapy® en Christallin Source Healing® zijn uitermate geschikt. U kiest wat bij u past op dit moment!

Verwerk uw emoties!

Wilt u loskomen uit de negatieve spiraal die uw leven beïnvloedt? Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek.