Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Stoppen met roken, afvallen en meer

Hoe vaak heeft u al niet tegen uzelf gezegd: morgen ga ik stoppen met roken, morgen begin ik met afvallen, morgen ga ik sporten? En hoe vaak heeft u het uitgesteld? Of bent u er met al uw wilskracht aan begonnen, maar gebeurde er iets waardoor u weer terugviel? Praktijk Anja Disseldorp kan u helpen om deze gewoontes en patronen voor eens en altijd te doorbreken.

Wilskracht

We denken dat we alles met onze 'bewuste mind' aansturen, maar al onze beslissingen worden juist onbewust genomen. U kunt het best een tijdje volhouden op wilskracht (bewuste mind), maar als er onbewust sabotages of belemmerende geloofsovertuigingen aanwezig zijn, is er een grote kans op terugval.

Patronen doorbreken

Wilt u echt de patronen en gewoontes doorbreken? Dan is het belangrijk te weten waarom het niet wil lukken, dus welke emoties of belemmerende geloofsovertuigingen u steeds laten terugvallen. Met de behandelingen SoulKey Therapy®, Christallin Source Healing® en  Omega Healing® kijken we naar de achterliggende oorzaken. Zo wordt er inzicht verkregen in het hoe en waarom van uw persoonlijke sabotages.

Programmeren

Als het niet noodzakelijk is om inzicht te krijgen en er geen sprake is van een achterliggende emotie of belemmering, dan kan met de behandeling Positief Mentaal Programmeren op zeer snelle wijze een eigen programma worden geïnstalleerd. Vooral voor mensen die willen stoppen met roken is deze methode zeer effectief.  

Voor het afvallen kunt u ook de fantastische methode van het plaatsen van een Virtuele Maagband overwegen. Lees er meer over door naar de pagina van de Virtuele Maagband te gaan.

Wacht niet langer!

Als u echt wilt stoppen met roken of afvallen, wacht dan niet langer en neem nu contact op voor een analyse-sessie. Ik help u uw doelen te bereiken!