Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Stress, burn-out en vermoeidheid

Voelt u zich oververmoeid? Zit u ’s avonds na uw werk uitgeblust op de bank of ligt u tot diep in de nacht te piekeren? In onze drukke samenleving liggen stress of zelfs een burn-out altijd op de loer. Praktijk Anja Disseldorp zorgt ervoor dat u de rust in uzelf terugvindt. 

Oververmoeidheid

We leven in een tijd waarin informatie ontzettend snel gaat. Er wordt in het dagelijks leven veel van u verwacht en rust nemen lijkt er niet in te zitten. U raakt oververmoeid en uw humeur gaat zienderogen achteruit. Totdat u geen antwoorden meer heeft en liefst op de bank zit, soms met wat eten en drinken als troost. Of uzelf juist overmatig gaat bezighouden om het piekeren tegen te gaan. Met als mogelijk gevolg een burn-out en een escalerende situatie thuis, in uw relatie of op het werk. 

Vind rust in uzelf

Klachten rond burn-out en stress zijn goed te behandelen. Belangrijk is om de rust in uzelf terug te vinden. Vanuit die rust is het mogelijk om naar uw situatie te kijken en het tij te keren. Hoe kunt u omgaan met problemen in uw privéleven, op uw werk, met uw collega's? Via de behandelmethoden SoulKey Therapy®, Christallin Source Healing®, of Omega Healing® krijgt u inzicht in uzelf en wat u triggert. Samen kunnen we de achtergrond van de situatie achterhalen, er samen aan werken én oplossen. En kiezen we de methode die het best bij u past.

Meer weten?

Wilt u ook vol energie in het leven staan? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Praktijk Anja Disseldorp.