Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Tarieven

Praktijk Anja Disseldorp vindt het belangrijk u een programma op maat aan te bieden. Dit kan bestaan uit een combinatie van behandelingen. Daarom staan er per 17-03-2014 geen tarieven meer op de website.

Particulieren

Ik nodig u dan ook graag uit om samen met mij te gaan kijken naar het allerbeste programma voor u. U vindt meer informatie over alle mogelijkheden onder de menu-opties 'Virtuele Maagband' en 'Behandelingen'.

Wilt u in aanmerking komen voor één van de gratis 'Moeiteloos afvallen' en/of 'Moeiteloos leven' analysegesprek van maximaal 30 minuten (ter waarde van € 99,-), neemt u dan contact met mij op via de contactpagina.

Tarieven die met u worden afgesproken (voor particulieren) zijn altijd inclusief 21% BTW en exclusief eventuele remedies en supplementen.

 

Organisaties

Wilt u als organisatie gebruikmaken van mijn diensten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Kosteloos annuleren van de afspraak is mogelijk tot 48 uur voor het geplande consult.