Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Vind uzelf weer!

Bent u op zoek naar antwoorden en weet u eigenlijk niet meer waar u het moet zoeken. Bij Praktijk Anja Disseldorp kunt u nu terecht voor de methode SoulKey Therapy® van Martin Petersen (http://thehypnoacademy.com/).  Met deze methode gaan we op reis naar de wijsheid van de ziel. Hierin ligt namelijk de sleutel tot alle antwoorden. Uw ziel weet namelijk alles over u, uw verleden, heden en toekomst. Welk vorig leven heeft een dusdanige invloed op u in dit leven? Waarom bent u hier? Wat is uw doel?

Zoals gezegd, met deze methode gaan we een reis maken naar de antwoorden. Daarbij kunnen we toegang krijgen tot onze vorige levens. Maar ook waar we zijn tussen levens in. Wat is het dat ik in dit leven moet leren? Er wordt u getoond wat op dit moment de meeste prioriteit heeft om aan te werken.  U maakt kennis met uw gidsen en helpers. U zult het ook ervaren als een reis. Als een thuiskomen. Als wie u werkelijk bent!

SoulKey Therapy® bestaat uit de volgende onderdelen:
Geavanceerde vorig leven regressie - Leven tussen leven - Communicatie en toegang tot de ziel!

Lees er meer over deze onderdelen door hier te klikken.