Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Virtuele Maagband

Word slank en blijf slank

Praktijk Anja Disseldorp biedt nu het uitgebreide programma voor de Virtuele Maagband aan. Het helpt u om moeiteloos af te vallen. U hoeft er niet over na te denken. Uw onderbewustzijn wordt geprogrammeerd om te geloven dat er een maagband is geplaatst. U zult minder eten, gezonder eten. En leren omgaan met de emoties die u vasthielden in de patronen en gewoontes van te veel eten.

Dit programma is in Engeland ontwikkeld door Sheila Granger. Zij is een van de pioniers van de Virtuele Maagband en heeft klinische onderzoeken verricht in ziekenhuizen met net zulk goed resultaat als de operatieve procedure. Het slagingspercentage daar was wel tot wel 95% (the virtual gastric band method of Sheila Granger and Paul McKenna). Roy en Joy Martina hebben het programma versterkt met de technieken om ook de emoties en sabotages te verwijderen.

Wat doet het?

Voordat u de Virtuele Maagband (denkbeeldige maagband) krijgt, is uw maag ongeveer de grootte van een meloen. Het kan uitrekken tot een zeer grote meloen wanneer u veel eet. Als uw maag vol is, hebt u een vol gevoel. Als u te veel eet, kunt u een opgeblazen gevoel hebben en uw maag kan pijnlijk voelen.

Grootte van de maag verkleinen

Een maagband past als een elastiek om het bovenste deel van uw maag en creëert een klein zakje. Dit zakje heeft de grootte van een grote golfbal of tennisbal. Wanneer u eet vult dit zakje zich en u voelt dat u vol zit. Uw maag geeft het signaal aan uw hersenen ‘VOL’. Dit gebeurde uiteraard ook zonder maagband, maar voorheen vulde u uw hele maag en nu slechts dat kleine zakje. Het ‘VOL’ signaal is het teken te stoppen met eten. Met de virtuele maagband kunt u simpelweg niet even veel meer eten, u zult u sneller vol voelen.

Copyright of JRoy Martina


Zonder risico’s van operatie

Met een ‘echte’ operatieve maagband moet u zich bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband hebt u alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen!


Virtuele Maagband programma 'Goud' van Praktijk Anja Disseldorp

Dit is een uitgebreid programma en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Vijf persoonlijke sessies waarin uw onderbewustzijn suggesties ontvangt om over te schakelen naar een gezonde levensstijl, naar het eten van gezond voedsel, minder te eten, meer water te drinken en meer te bewegen. Deze sessies worden met uw specifieke aandachtspunten gemaakt en opgenomen en vinden plaats terwijl u in een zeer comfortabele ontspanning bent. 

Sessie 1: We gaan samen kijken naar uw persoonlijke situatie en u krijgt de technieken aangereikt hoe om te gaan met emoties en sabotages.

Sessie 2: Het aanbrengen van de Virtuele Maagband. 

Sessie 3: We gaan uw lichaam instrueren om bepaalde voedingsstoffen niet meer te willen of te verminderen door af te stemmen op het lichaamsbewustzijn. 

Sessie 4: Er wordt een afkeer gecreëerd tegen bepaalde (extreme) verlangens.

Sessie 5: Deze afsluitende persoonlijke sessie laat alles nog dieper in uw onderbewustzijn opslaan.

 • Oplossen en neutraliseren van aan overgewicht gerelateerde incidenten en trauma’s in huidige en/of vorige levens en in de bloedlijn (Christallin Source Healing®).
 • Heling op afstand en channeling. U ontvangt informatie over wat de boodschap is van datgene dat uw leven op dit moment het meest beïnvloed. Hierop wordt een Heling op afstand Remote Chi® gedaan. Deze heling op afstand wordt gedurende de periode van de vijf sessies actief gehouden en geactualiseerd.


Voor uw geest is er geen verschil tussen een denkbeeldige situatie en een werkelijke situatie. Dus een deel van u zal denken dat er een interventie heeft plaatsgevonden en zal hier naar handelen. Wetenschap toont aan dat het lichaam reageert alsof er een operatie is uitgevoerd wanneer die illusie is gecreëerd. Door het herhaald luisteren naar de audio opnames van uw sessies, ontvangt u goede ondersteuning op uw weg naar de slanke, gezonde U. Het houdt u tegen te overeten, terwijl u uw natuurlijke reacties op signalen van uw lichaam terug wint.

In de periode tussen de sessies beluistert u de audio-opname van de betreffende sessie 1 à 2 keer per dag.


Met het programma 'Goud' gaan we dus nog dieper kijken naar wat het is dat u de emoties en dat gevoel geven waardoor u niet gelukkig bent in uw leven of waardoor u geen gewicht kunt verliezen en slank kunt blijven voor de rest van uw leven. Dit programma kan uw leven veranderen! 

Als Extra Bonus bij aanschaf van het 'Goud' pakket ontvangt u e-mail toegang voor persoonlijke beantwoording van al uw vragen en/of advies gedurende 3 maanden na afloop van de vijf sessies.
Waarde van deze bonus € 300,-.

 

Programma 'Goud' en 'Zilver' altijd in combinatie met een audio-slaapprogramma

Daarbij is een audio-slaapprogramma beschikbaar die u, gedurende 100 dagen, aanzet voor u gaat slapen. Uw onderbewustzijn is altijd alert en zal ook de suggesties, op deze audio aanwezig, volledig opnemen. Hiermee wordt het programma nog sterker verankerd in uw onderbewustzijn. Ik raad u dan ook aan om dit programma aan te schaffen.

Dit audio-slaapprogramma (inclusief werkboek, instructies en diverse audio bestanden) dient u zelf aan te schaffen en is te verkrijgen voor de prijs van € 197,- (soms een speciale aanbieding). Klik op de link om rechtstreeks naar de betreffende pagina van de makers te gaan en te bestellen.

https://quantummultiverse.world/product/word-en-blijf-slank/#a_aid=AD&a_bid=2d3ac848

 

Virtuele Maagband programma 'Zilver' van Praktijk Anja Disseldorp

Het programma 'Zilver' bestaat uit maximaal 5 persoonlijke, op maat gemaakte sessies zoals hierboven beschreven.  

Mocht er tijdens dit programma een andere behandeling nodig zijn, dan betaalt u het tarief voor de betreffende behandeling.

Virtuele Maagband programma 'Brons' van Praktijk Anja Disseldorp

U schaft het audio pakket zelf aan via het plaatje hierboven. Dit pakket bevat alle audio- en videobestanden en instructieboekjes die u nodig heeft (behalve sessie 3 t/m 5).  U volgt de instructies zoals ze in het programma zijn beschreven en u krijgt daarbij de algemene sessie 1 Voorbereiding en sessie 2 Virtuele Maagband. Nadat u de beide sessies hebt gedaan, heeft u twee mogelijkheden:

 • U komt persoonlijk voor de sessies 3 t/m 5 (3 afspraken).
 • Of u krijgt de sessies als een MP3 bestand via internet toegestuurd (in de frequentie van één sessie per 2 weken).

U krijgt vooraf een intake formulier toegestuurd en met de door u ingevulde informatie worden de sessies gemaakt.

 

Mentale programmering is beter dan een operatie

Met deze sessies hebt u geen bijwerkingen, alles gebeurt op een onderbewust niveau.


Voordelen Virtuele Maagband op een rijtje

 • Sabotages stoppen
 • Emotioneel eten stopt
 • Uw lichaam wordt een vetverbrandingsmachine
 • Vetverbranding van het lichaam wordt verhoogd (terwijl u slaapt)
 • U programmeert uzelf voor succes en consistentie
 • Uw maag wordt verkleind (Virtuele Maagband)
 • Het verlangen om uw lichaam te bewegen wordt verhoogd
 • Uw eetlust wordt in toom gehouden en uw bloedsuiker stabiliseert
 • U gaat langzamer eten en stopt als u ‘VOL’ zit
 • Uw lichaam verjongt en uw gezondheid wordt ondersteund
 • Uw slechte gewoontes worden verwijderd
 • We programmeren een positief zelfbeeld
 • Uw verlangen naar gezond en voedzaam eten wordt verhoogd
 • Uw geluk, gezondheid en vitaliteit wordt vergroot

 

En het allerbelangrijkste is: het is geen dieet, u mag alles eten! En u hoeft er niet over na te denken, niet te hongeren, geen calorieën te tellen en geen pillen in te nemen. Het blijft uiteraard wel uw eigen verantwoordelijkheid om te luisteren naar uw lichaam, de audio-sessies en met de emoties en sabotages aan de slag te gaan. De methode is voor iedereen geschikt. Mocht u medicijnen gebruiken dan is het raadzaam om uw arts op de hoogte te brengen.

Wilt u in aanmerking komen voor een gratis 'Moeiteloos afvallen' analysegesprek van 30 minuten (ter waarde van € 99,-), neem dan gerust contact met me op. Bel me op 06 22404223 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonlijke verandering

tot mei 2013  juni 2013

 

Ben je ook geïnteresseerd in andere producten van Joy & Roy Martina, zoals meditaties, e-boeken en brain training, klik dan op onderstaand plaatje. Je komt rechtstreeks in de Nederlandse shop.