Helaas ontkomen we er ook op deze website niet aan. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken.

Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Reacties cliënten Virtuele Maagband

Cliënt C geschreven op 13-10-2013 - eerste sessie 01-07-2013

Hoi Anja,
Ik ben intussen 13.9 kg afgevallen en luister nog steeds naar het slaapprogramma. Ik ben van plan om tot eind okt te doen, af en toe luister ik ook nog naar een sessie. Tijdens de vakantie heb ik wat meer brood gegeten en ben toen maar 1/2 kg afgevallen.
Thuis ben ik weer terug gegaan naar het ritme wat ik voor de vakantie had en dat bevalt me prima, alles mag met mate en als het een keertje minder gaat ga ik de volgende dag weer gewoon verder.
Het is nog steeds geen straf of een dieet en verder gaan mensen toch al wat zien en dat is natuurlijk leuk.
Ik wil nog steeds mijn einddoel halen en weet dat er nog een lange weg te gaan is maar dat ontmoedigt me niet, ik kijk steeds naar wat ik al bereikt heb en denk de 1e 10 kg is er ruim af en nu ga ik toe werken naar 20 kg dus steeds 10 kg en verder kijk ik niet. Bij elke kg die eraf is heb ik voordeel en voel ik me fitter.

Cliënt R geschreven op 21-11-2013 - eerste sessie 10-09-2013

Het gaat hartstikke goed met mij. Ik luister elke nacht naar het nachtprogramma, maar van het luisteren naar de sessies komt het niet elke dag, maar wel af en toe. Ik probeer regelmatig de tijd te nemen om een stukje te gaan wandelen. Ik doe nog steeds mijn best, maak verstandige keuzes, maar vind ook dat het al wat meer vanzelf gaat. Wel zou ik nog steeds grotere hoeveelheden kunnen eten dan dat ik nu doe, maar ik beperk me tot 3 kleine maaltijden per dag. Af en toe neem ik iets extra’s waar ik dan ook van geniet. Ik heb helemaal geen behoefte aan zoetigheid en voel me de hele dag goed. Ik drink minimaal 10 glazen water per dag.

Ik ben al 12 KILO afgevallen (van 115 naar 103 kilo). Ik heb vorige week een nieuwe broek en een nieuw shirt gekocht in een maat kleiner en voel me daar heel lekker in. Ik maak de stappen niet al te groot, mijn volgende doel is eind van dit jaar ruim onder de 100 kilo te wegen. Ik ben erg gemotiveerd en weet zeker dat het me gaat lukken. Ik heb mezelf een cadeau gegeven (bij -10 kilo). Mijn dochter maakt bij elke 10 kilo minder een paar foto’s. Soms zien mensen al dat ik ben afgevallen maar nog niet altijd, Maar dit komt vanzelf, ik voel zelf al echt verschil. Ik heb ook soms het idee dat ik al wat minder last heb van mijn enkel. Dus tot nu toe alleen maar positief.

Update 7-1-2014 

Het gaat nog steeds goed met mij. Er is inmiddels ruim 16 kilo af en ik weeg nu 98,8 kilo. Met de feestdagen is het ook goed gegaan, Ik nam wel wat extra maar niet meer alles. Ben in de afgelopen tijd zelfs een paar keer uit eten geweest. Maar ook dan neem ik niet meer alles en geniet er ook van. De meeste mensen zien al aan me dat ik ben afgevallen, dus dat is natuurlijk erg leuk. Ik voel me goed, eet lekker en gezond en kan het snoepen goed laten. Als ik al iets teveel eet is dat gewoon eten en zeker geen snoep, koek of chips. Ook het water drinken (’s morgens vaak met limoensap) gaat goed. Af en toe luister ik naar een sessie en elke nacht naar het nachtprogramma. Dit wil ik voorlopig ook blijven doen. Ik ga ook steeds vaker een stukje wandelen. Ik ben nog steeds gemotiveerd om mijn doel te halen. Ik weet dat dat nog even tijd kost maar dat vind ik helemaal niet erg. Zoals het nu gaat gaat het goed en is het zeker geen straf. Ik ben wel nog steeds bewust bezig met wat ik eet dus het gaat niet vanzelf. Ook zou ik nog steeds meer kunnen eten dan dat ik doe. Ook vergeet ik soms om langzaam te eten.

Cliënt E geschreven op 18-3-2014, eerste sessie 6-12-2013

Ik heb bij Anja het programma gevolgd om af te vallen met de virtuele maagband. Dit is geen ”tovermiddel”. Het blijft zo dat je het zelf moet doen, maar de intensieve begeleiding en de steun van de audioprogramma’s helpen enorm om de motivatie er in te houden en door te zetten. Het werd nooit zwaar. Ik heb gedurende het hele proces steeds uitgekeken naar de sessie’s bij Anja. Dat zij de sessie’s persoonlijk maakt en voor je opneemt zodat je ze terug kunt luisteren maakt het nog prettiger. Anja begeleidt het hele proces liefdevol, aandachtig en zorgvuldig. Als je af wilt vallen is deze begeleiding een cadeautje voor jezelf en een constante steun in de rug.


Cliënt S geschreven op 22-4-2014, eerste sessie 8-1-2014

Na diverse diëten te hebben gevolgd, kwam ik bij Anja terecht. Het programma van de virtuele maagband sprak mij aan omdat het geen echte ziekenhuis opname is maar wel echt lijkt. De sessies die er voor en na worden gehouden, geven je inzicht in je eigen slechte gewoontes. Het is zeker niet moeilijk te volgen maar je moet wel goed blijven luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Inmiddels ben ik 5 kg afgevallen en ook gestopt met het luisteren naar het nachtprogramma. Anja haar persoonlijke kennis, begeleiding en inzicht maken het gehele programma prettig om aan mee te doen.

Cliënt Ri geschreven op 12-7-2014, eerste sessie 7-4-2014

Het gaat hier erg goed, dit is de eerste dag van mijn vakantie en stond vanochtend op de weegschaal en deze gaf 70 kg aan (red. Anja = -22 kg. in 3 maanden). Dus mijn doel is bereikt. We gaan maandag naar Spanje en na terugkomst ben ik benieuwd hoe het dan is. Wil dan de draad gelijk weer oppakken en kijken of er dan nog wat af kan. Zo niet, ga ik mijn best doen om de 70 kg te behouden.